Schade

Schade aan natuursteen vloeren

Kleine schade gevallen als scheurtjes en krassenBij schade aan marmeren en of hardstenen vloeren is er een speciale techniek ontwikkeld om kleine schades te kunnen herstellen. Veelal kunnen schades tot circa 8 centimeter prima plaatselijk hersteld worden. Door de speciale hersteltechniek zijn schades nagenoeg onzichtbaar. Hierdoor hoeven niet complete vloeren eruit gehaald te worden, waardoor uw woning volledig bewoonbaar blijft. Ook is het niet nodig om de gehele vloer te gaan polijsten om kleur en glansverschil te voor komen.

Beschadiging in graniet vloeren worden hersteld doormiddel van glas techniek. Glas techniek wordt gebruikt en met behulp van een uv licht die een sterke verbinding aangaat met het omliggende materiaal. Bij grotere schade gevallen wordt het motief ingeschilderd door een specialist die met enkele slijtvaste twee componenten transparante harde epoxy in de juiste glansgraad afgewerkt. Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen, dat schades aan vrijwel alle soorten vloeren zijn te herstellen.

Ook voor het herstellen van schade aan uw vloer in de vorm van deuken, putjes of krassen kunnen wij prima herstellen. Dit kan in de meeste gevallen zelfs plaatselijk middels spot-repair. Is dit niet mogelijk, dan kunnen wij overgaan tot deelherstel of totaal vervangen. Vaak ook met 2 componenten te herstellen maar dan moet de gehele vloer geschuurd en gepolijst worden. Indien plaatselijk herstel van uw vloer niet mogelijk is, kunnen wij natuurlijk ook zorgen voor het totaal vervangen van uw vloer of het schuren en/of polijsten van uw vloer. Schade herstellen en onderhoud blijft tenslotte onze specialiteit.

Scheuren van verzakingen en aardbevingenBij veel vloeren gebeurd het weleens dat er een verzaking van het huis is geweest door bijvoorbeeld riolering vervanging of gaswinning zelfs aardbevingen zoals in provincie Groningen de afgelopen jaren zijn geweest, Deze scheuren zijn vaak vervuild en daar door ziet de vloer er niet schoon meer uit. Wij kunnen deze scheuren herstellen met diverse mogelijkheden. Vaak zit er een hoogte verschil tussen beide zijden van de scheur. Door de vloer te gaan slijpen en polijsten ziet u er niets meer van terug.

Brandschade of roet vervuilingBrand of roet is een zware ernstige vervuiling dat met gewone schoon maak middelen niet meer schoon is te krijgen. Daarom werken wij met diverse fabrikanten samen om verschillende problemen te kunnen handelen.( in binnen en buitenland ) Wij hebben daarom ook een scala van middelen in ons pakket zitten om alle vervuilingen te kunnen verwijderen. In de meeste gevallen doen wij eerst een proefstuk zetten voor dat wij een offerte/ schade rapport kunnen maken.

WaterschadeWaterschade aan uw natuursteen vloer? Dit is goed te herstellen, wij gaan de vloer zoals wij het benoemen open halen en behandelen met een speciale diepte impregnatie die het vocht er beter en sneller uit werkt. Ook gaat deze uitbloedingen tegen en voorkomt veel calcium carbonaat uitslag. Wij doen de vloer op verschillende plaatsen meten op vocht en doen dit periodiek herhalen om te controleren hoe het droogproces vordert. Als de vloer droog is kunnen wij het geheel afwerken.

OfferteEen offerte/schaderapport kan noodzakelijk zijn voor uw verzekeringsmaatschappij. Een natuursteen vloer word er niet mooier op met een te hoog vocht gehalte.. Vaak is de schade aan uw vloer dan ook groot als het gaat om een verstopping of lekkage. Met onze vakmanschap zorgen wij ervoor dat u een offerte/schaderapport ontvangt voor de verzekeringsmaatschappij en dat de vloer weer hersteld wordt, zoals voor het schade-evenement.

VerzekeringsschadeVerzekeringsschades zoals bijvoorbeeld waterschade, worden door ons veelal op basis van Acte van Cessie afgewikkeld. Dit houdt in dat u zelf niks hoeft voor te financieren en de verzekeraar de schadepenningen aan ons overmaakt, na het uitvoeren van de werkzaamheden.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitbreken/uittanden van beschadigde vloertegels en het leggen van nieuwe tegels. In deze gevallen zal de vloer dan vaak opnieuw geschuurd en afgewerkt moeten worden om er zeker van te zijn dat er geen kleurverschil zal ontstaan.

In veel gevallen werken wij samen met www.DeHaanNatuursteen.nl en www.natuursteen2000.nl dit zijn gelijkwaardige bedrijven met een uitermate hoog niveau.